Truineer Nieuws melden?

Lattenzio richt zich tot supporters die op Bertaccini roepen en We are f*cking sh*t. scandeerden

Zo hulpeloos en radeloos coach Lattenzio naast de lijn acteerde, zo kordaat reageerde hij na de match.

Hoe hulpeloos en radeloos Lattenzio -die rare keuzes maakte, geenplan B had en niet ingreep- ook tijdens de match was, zo slagvaardig klonk hij wel weer na de match.

  • Over zijn niet keuze voor Bertaccini: “Ik kiest voor het geheel, niet voor het individu. Ik kan begrijpen dat supporters een chouchou hebben, maar ik ga verder op wat ik tijdens de trainingen zie. Bovendien speelde Kahveh een goede match en dus liet ik hem staan.”
  • Over de match: “We zaten niet in de match. Er was te weinig beleving. Wij waren duidelijk niet klaar om te voetballen in de eerste helft: de terughoudend, te laks, te timide. Je merkte ook dat we nog met een zeer jonge ploeg speelden. In de tweede helft ging het een stuk beter. Daar kunnen we verder op bouwen naar volgende week toe.”
  • Over de toekomst:. “Dit is niet het goede moment om extra druk uit te oefenen. Ik heb respect voor onze fans, maar hoorde enkele gezangen… Ik denk niet dat we ‘f*cking sh*t’ waren, de tweede helft voetbalden we soms goed. Komende week keren onze Olympiërs terug. Dat is al iets. Maar de club weet ook dat er nog versterking gehaald moet worden. Intussen vraag ik wel aan de fans om achter de jongens te blijven staan.”