Truineer Nieuws melden?

Nederlaag voor STVV (U23) bij Lille

U23 STVV Youth begint  aan de nieuwe competitie in 2de afdeling met een eerste nederlaag, 2-0  bij Lille, weliswaar na een verdienstelijke wedstrijd.

De thuisploeg begon op zijn hoede tegen STVV. Lille ving de Kanaries op met een laag blok en loerde op de counter. Een penaltyrijpe fase in de 10de minuut werd door de wedstrijdleiding genegeerd. De Kanaries hielden stand tot in de 43ste minuut. Matt Lendfers kon het schot van El Madani nog keren, maar in de rebound werkte Thuys af.
Ook in de tweede helft deden onze jongens goed mee. In de 80ste minuut volgde het fatale nekschot toen onze verdediging zich verkeek op een diepe bal en El Madani genadeloos de 2-0 tegen de touwen knalde. De Kanaries sluiten zo hun eerste wedstrijd verliezend af, maar hebben wel getoond dat ze wat in hun mars hebben. Veel geleerd, volgende week een nieuwe kans!