Truineer Nieuws melden?

Yontec Après-ski presenteert familiaal programma vanaf 14 uur en internationale gast ‘Immer Hansi’

Organisatie blikt vooruit op 13de editie
Afgelopen zaterdag verzamelden de deelnemende verenigingen opnieuw voor de voorbereidingen van de Yontec Après-ski van zondag 29 december. “We overlopen altijd de organisatorische wijzigingen en kloppen het programma finaal af. Omdat het dit jaar terug op zondag is, openen we al om 14 uur met een Kids Disco Show en we kondigen ook trots onze eerste internationale artiest Immer Hansi aan, hij zorgt voor een Après-ski intermezzo, net voor onze hoofdact die later aangekondigd wordt.”

© Yontec Après-ski

Winkels open vanaf 14 uur, dus Yontec Après-ski ook
“Aangezien de meeste winkels in het centrum zondag 29 december openen om 14 uur, voorzien we samen met hen al te openen met een aangepast familiaal programma. Als het weer het toelaat voorzien we springkastelen en een heuse Kids Disco Show tot 16 uur”, klinkt het enthousiast bij de organisatie. Terwijl de kids zich amuseren voor de Kids Disco Show, kunnen de mama’s gaan winkelen, terwijl de papa’s het verenigingsleven op de Yontec Après-ski verkennen.

Nederlandse Immer Hansi scoort Après-ski winterhit ‘Reünie’
De populaire artiest Immer Hansi heeft al vele hits op zijn naam staan, waaronder “Tapf naar Tapf”, “In de Schuur” en “3-2-1 Shotje!”. In 2020 scoorde hij een grote winterhit met de Après Ski versie van “Reünie” van Snelle, die miljoenen streams behaalde. Hansi is een vaste waarde op grote festivals zoals Tomorrowland en treedt ook veel op in après-ski oorden zoals Gerlos en Westendorf. Het is naampartner Yontec die Immer Hansi op het publiek loslaat.

Aangepaste opstelling op grote vraag
“In onze eerste intekening voor de nieuwe editie hebben we het terrein een stukje groter kunnen maken doordat we enkele voorzieningen anders organiseren. Op die manier is er meer plaats voor het publiek op de Grote Markt”, klinkt het enthousiast bij de organisatie. “Vorig jaar werd de Grote Markt afgesloten van 19 uur tot 22.30 uur en kreeg men enkel toegang als er iemand het terrein verliet. Hier kwam wel wat reactie op, maar we pasten de op voorhand vastgelegde veiligheidsprocedure toe. Vol is vol. Daarom ook een oproep om op tijd te komen. De toegang blijft ook nog altijd gratis.”

Yontec opnieuw naampartner van de Après-ski
De organisatie maakt ook bekend dat de Après-ski opnieuw de Yontec Après-ski heet. Yontec ontzorgt technische diensten van bedrijven door capaciteitsinvulling op maat aan te bieden. Daarbij voorzien ze ervaring, knowhow en manpower voor alle onderhoudswerken. “Met dit partnership willen we onze naamsbekendheid in Limburg verder vergroten. We willen ook de bezoekers activeren omdat we om onze groei in stand te houden nu en in de nabije toekomst nog op zoek zijn naar heel wat industriële technische profielen over heel Vlaanderen. Wij verbinden ons als warm bedrijf waar de mens centraal staat heel graag aan de warme organisatie en sfeer van de Yontec Après-ski”, aldus Davy Jonckers, zaakvoerder van Yontec. “Vorige editie was een groot succes”, klinkt het enthousiast bij Davy die opnieuw zal zorgen voor de Yontec Après-ski hymne en ook instaat voor het Après-ski intermezzo van Immer Hansi.

Nieuwe hospitality pakketten voor bedrijven
De installatie van het B2B-platform van 3 meter hoog voor 300 lokale ondernemers was een groot succes. “Eind november waren alle tafeltjes gereserveerd. Nieuw dit jaar is een volwaardig Breugel buffet van 18 uur tot 20 uur geserveerd door het Kookatelier, de inschrijvingen staan open via deze link – https://form.jotform.com/242552012164344

Hoofdact wordt later bekend gemaakt
“Vorig jaar zorgde Frank Verstraeten voor de Zillion-sound op de Grote Markt. Voor komende editie staan vaste waarden Lassy FM en Frank Mellemans staan opnieuw geprogrammeerd. Immer Hansi is onze eerste naam die we lossen voor een extra portie echte Après-ski sfeer. De hoofdact maken we dinsdag 1 oktober bekend.”

Verrassend Positief van Vrijstaat A neemt plek in van Vrouw & Maatschappij
Het landschap van de verenigingen is licht aangepast. Zo neemt Verrassend Positief van oa Vrijstaat A de plaats in van Vrouw en Maatschappij die er algemeen mee stoppen. De verenigingen die deelnemen: KVV Zepperen-Brustem (stand 1), Verrassend Positief (stand 2), Sint-Truidense Zwemclub (stand 3), de Sint-Truidense Hondenschool (stand 4), Chiro Wilduraantjes (stand 5), Sint-Truidense Reddingsclub (stand 6), Real Yappa (stand 7), Fortuna Sint-Truiden (stand 8), JCI Haspengouw (stand 9), Neptunus Divers (stand 10), Tafeltennisclub Sint-Truiden (stand 11), Dierenasiel Sint-Truiden (stand 12), VK Bautershoven (stand 13), CV De Binke (stand 14), Femina Habac (15), Velm Spiegelt (stand 16), Scouts Velm (stand 16), Velm VV (stand 16), Stam Velm (stand 17), Oudleiding Chirojongens RVM Sint-Marten (stand 18), Leopold Tennisclub (stand 19),  ALL4DOGS (stand 20).

“Dit evenement biedt niet alleen een gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de feestdagen, maar ook om de verscheidenheid en dynamiek van de lokale verenigingen te ontdekken”, aldus Peter en Boris.

Bekijk hier de hit van Immer Hansi – Reünie